MAYA EMPRENDE O VÓ

MAYA EMPRENDE O VÓ
Maya, a abella da infancia de mamás e papás, a nosa MASCOTA

lunes, 17 de agosto de 2015

Así rematamos 3 anos ...

Ola a todos! O prometido é débeda, e velaquí tedes o comezo do noso caderno de aventuras. Para comezar o novo curso que entra no vindeiro setembro, ímonos a presentar. Somos as Abellas do CEIP Ponte dos Brozos (Arteixo- A Coruña- España).
 
Vos acordades de tódolos compis? Probade con papá e mamá a lembrar como se chaman, se xogaches no patio do cole ou no parque con moitos deles,  se os atopaches no verán...e sobre todo, a quen tes moitas ganas de ver e acuchuchar de novo.
 
De esquerda a dereita están os vosos amigos de clase...
 
FILA 1: DARÍO - ALICIA - OLIVIA - MARTÍN RIOTORTO - NAIARA - EFRÉN- MARTÍN RODRÍGUEZ- SARA
 
FILA 2: LAURA RAMOS - ROI - MARTINA- BRYAN- DANIELA - TEO- MIGUEL- ALBA
 
FILA 3: ÁLEX- ZAIRA- LAURA RODRÍGUEZ - MARCO- YAGO- CARLA- LINA- ROMÁN
 
 
SOMOS UNHA CLASE MOI CARIÑOSA. SOMOS FALADORES E RIFAMOS MOI POUCO ENTRE NÓS. A PROFE ESTÁ MOI CONTENTA CON NÓS PORQUE NOS GUSTA APRENDER DE TODO, PERO O QUE MÁIS LLE GUSTA É O QUE NOS QUEREMOS MOITO E NOLO AMOSAMOS CON ABRAZOS, BICOS, PALABRAS BONITAS ...E NOS AXUDAMOS MOITO ENTRE NÓS. A PROFE ESCOLLEU PARA O NOSO GRUPO ESTA MASCOTA E, VERDADEIRAMENTE,  SOMOS COMA AS ABELLAS ... INQUEDAS, AVENTUREIRAS, DOCES COMO O MEL, MOI TRABALLADORAS E UNIDAS, ¡COMA UNHA PIÑA !   TAMÉN TEMOS XENIO, COMO CANDO AS MOLESTAS, PERO SE NOS PASAN PRONTO OS ENFADOS. NON CHEGAMOS NUNCA A PICAR !!
 
DE SEGURO QUE EN 5º DE INFANTIL (5 ANOS) IMOS A CONTINUAR IGUAL
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.